ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LASER ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

MeDioStar NeXT PRO – Asclepion Laser Technologies – Made in Germany

Αποτελεσματικά και ανώδυνο Laser για όλο το χρόνο, ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες!

 

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε οποιαδήποτε σημείο του σώματος απασχολεί γυναίκες αλλά και άντρες.

Για πολλούς ανθρώπους, η τριχοφυΐα του σώματος είναι κάτι περισσότερο από ένα αισθητικό πρόβλημα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η τριχοφυΐα προσώπου ή σώματος μπορεί να επηρεάζει την αυτοεκτίμηση. Ωστόσο, οι συμβατικές μέθοδοι αποτρίχωσης, όπως το τσιμπιδάκι, η ηλεκτρόλυση, το κερί, οι αποτριχωτικές μηχανές είναι επώδυνες, χρονοβόρες και περιορισμένης διάρκειας. Το ξύρισμα ταλαιπωρεί το δέρμα και πρέπει να επαναλαμβάνεται συνεχώς. Η μόνη πραγματική εναλλακτική λύση είναι η θεραπεία με Laser.

Επίσης ασθενείς που ταλαιπωρούνται από υποτροπιάζουσες θυλακίτιδες (όπως στα πόδια, στη γεννητική περιοχή, στο στήθος, την πλάτη) και άλλοι από κονδυλώματα ή μολυσματική τέρμινθο στα γεννητικά όργανα, η αποτρίχωση με Laser είναι η ιδανική θεραπεία.

Η αποτρίχωση με Laser – Αλεξανδρίτη ή Διοδικό – έχει άριστα αποτελέσματα και χωρίς παρενέργειες.

Μπορεί να γίνει όλο το χρόνο (και τους καλοκαιρινούς μήνες), σε όλους τους φωτοτύπους (ανοικτούς, σκουρόχρωμους) και σε μαυρισμένο δέρμα. Το Laser, με συγκεκριμένο μήκος κύματος, έχει ως στόχο τη μελανίνη της τριχικού θυλάκου, χωρίς να απορροφάται από την μελανίνη του δέρματος. Όλες οι τρίχες τη στιγμή που γίνεται η αποτρίχωση δεν βρίσκονται στο ίδιο στάδιο ανάπτυξης. Το Laser καταστρέφει τις τρίχες που βρίσκονται στο στάδιο ανάπτυξης  (αναγεννητικό στάδιο).

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το ορμονικό υπόβαθρο, την περιοχή του σώματος, τις προηγούμενες θεραπείες και την ποιότητα της τρίχας.

Για να είναι ασφαλής και αποτελεσματική η εφαρμογή της πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από Δερματολόγο.

Η αποτρίχωση με Laser έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της τριχοφυϊας. Καλή ανταπόκριση στη θεραπεία σημαίνει λέπτυνση των τριχών, μείωση της ανάπτυξής τους καθώς και αραίωση τους. Τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι εφ΄όρου ζωής. Πολύ συχνά χρειάζονται θεραπείες συντήρησης.

Πλεονεκτήματα

Διοδικού Laser

  • Έχει μεγαλύτερο μήκος κύματος και δρα βαθύτερα με άμεσο στόχο την μελανίνη του τριχικού θύλακα.
  • Δεν απορροφάται από την μελανίνη του δέρματος, επομένως μπορεί να γίνει ασφαλέστερα και σε μελαχρινές επιδερμίδες.
  • Δεν προκαλεί εγκαύματα, ούτε υπερ – ή υπομελαγχρώσεις (κόκκινα ή λευκά σημάδια).
  • Μπορεί να γίνει και το καλοκαίρι και σε μαυρισμένα δέρματα, χωρίς κίνδυνο εγκαύματος.

Αλεξανδρίτη

  1. Με μήκος κύματος 755nm είναι ιδανικό για ασθενείς με λευκή επιδερμίδα και σκουρόχρωμη τρίχα.
  2. Ποιο αποτελεσματικό για τις λεπτές τρίχες.
  • Λήψη ιστορικού, συζήτηση με τον ασθενή για το αναμενόμενο αποτέλεσμα και τον αριθμό των συνεδριών.
  • 1 ημέρα πριν απαιτείται ξύρισμα των τριχών της υπό θεραπείας περιοχής (στόχος του Laser είναι ο τριχικός θύλακος όχι το ελεύθερο στέλεχος των τριχών).

Ανάλογος με την περιοχή αποτρίχωσης

Αμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Μπορεί να εμφανιστεί ήπια ερυθρότητα του δέρματος, που υποχωρεί σε λίγες ημέρες.