ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LASER ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

MeDioStar NeXT PRO – Asclepion Laser Technologies – Made in Germany

Οι ευρυαγγείες είναι διατεταμένα μικρά φλεβίδια (αγγεία) που υπάρχουν κάτω από το δέρμα. Είναι ασυμπτωματικές και δημιουργούν αισθητικό πρόβλημα. Εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του σώματος, πιο συχνά στα πόδια. Παράγοντες που σχετίζονται με την εμφάνισή τους μπορεί να είναι η κληρονομική προδιάθεση, η εγκυμοσύνη, η λήψη ορμονών, η παχυσαρκία, η ορθοστασία.

Το Laser καθορισμένου μήκους κύματος στοχεύει την επιλεγμένη ευρυαγγεία. Η αλληλεπίδραση ακτίνας Laser με το τοίχωμα της ευρυγγείας έχει σαν αποτέλεσμα αυτή να συρρικνώνεται και να απορροφάται από τον οργανισμό. Η θεραπεία γίνεται εξωτερικά χωρίς βελόνες και χωρίς αναισθησία. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας ο ασθενής δεν αισθάνεται πόνο και το αποτέλεσμα είναι άμεσο.

Θεραπεία

  • Είναι αποτελεσματική και γρήγορη.

  • Είναι ανώδυνη και αναίμακτη.

  • Δεν εγχύονται χημικές ουσίες.

  • Δεν προκαλεί εκχυμώσεις, ουλές και σημάδια.

Eάν η θεραπεία με Laser αφορά αγγεία κάτω άκρων καλό θα ήταν ο ασθενής να κάνει ένα Triplex φλεβών κάτω άκρων για να εκτιμηθεί το ποσοστό επιτυχίας της θεραπείας και να διευκρινιστεί αν υπάρχει ανεπάρκεια.

Aνάλογος με τον αριθμό των ευρυαγγειών.

Αμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Μπορεί να εμφανιστεί ήπια ερυθρότητα του δέρματος, που υποχωρεί σε λίγες ημέρες.